به گزارش قدس آنلاین، محسن ورجاوند رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: بیش از ۱۶ تن فرآورده خام دامی ناسالم و غیرقابل مصرف در چهار ماه نخست امسال جمع آوری و طیق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی با حکم مقام قضایی نسبت به معدوم سازی آنها اقدام شد.
وی افزود: در راستای ارتقای سلامت، بهداشت جامعه و تامین امنیت غذایی، بیش از یکهزار و ۸۰۰ مورد نظارت بهداشتی مستمر بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان اداره دامپزشکی انجام شد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول ادامه داد: بازرسی بهداشتی دامپزشکی دزفول شامل مراکز کشتارگاه دام و طیور، رستورانها، قصابیها، سردخانهها و دیگر مکانها است.
وی بیان کرد: نظارت بهداشتی بر تولید و توزیع بهداشتی فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه و سردخانههای نگهداری از وظایف اصلی سازمان دامپزشکی است.
ورجاوند یکی از اقدامات موثر و مطلوب برای ارتقای بهداشت عمومی را تشدید نظارتها بر مراکز تولید و توزیع این محصولات دانست و گفت: تامین امنیت غذایی و ارتقای بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی از مهمترین اهداف و اولویتهای دامپزشکی به شمار میروند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول از شهروندان خواست هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای فرآوردههای خام دامی توجه داشته باشند و فرآوردههای خود را از مراکز مجاز تحت نظارت اداره دامپزشکی خریداری کنند.
نظر شما